Frambuazlı Pandispanyalı Supangle

Leave a Comment




 Frambuazlı Pandispanyalı Supangle
 Malzemeler:
  • 1 litre süt
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 3 yemek kaşığı kakao
  • 3 yemek kaşığı un
  • 3 adet yumurtanın sarısı
  • 50 gram margarin
  • 100 gram bitter çikolata
  • 100 gram frambuaz
  • 1 adet kakaolu kek
Yapılışı:
  1. Tencereye un,süt,şeker,kakao,yumurta sarıları alınır mikserle çırpılır.
  2. Orta hararetli ocakta kaynayana kadar karıştırılarak pişirilir
  3. Kaynamaya başlayınca bitter çikolata eklenir ve eriyinceye kadar karıştırmaya devam edilir.
  4. Bitter çikolata eriyince ocaktan alınır margarin eklenir ve 5 dakika mikserle çırpılır.
  5. Kek küp küp doğranır.
  6. Kuplara önce kek sonra frambuaz sonra da supangle konulur.
  7. Soğuduktan sonra buzdolabına alınır 2 saat dinlendirilip üzeri süslenir.

0 yorum :

Yorum Gönder